Vaasan nuorisovaltuusto myöntää avustuksia nuorten omaehtoiseen toimintaan. Avustusta voi hakea esimerkiksi nuorten järjestämään projektiin tai tapahtumaan, pienryhmien harrastustoimintaan tai osarahoitukseksi suurempaan projektiin. Hakuaika päättyy 23.10.2023.

Rahaa on vielä jaossa yhteensä 1000 euroa. Avustusta voivat hakea 13–29 -vuotiaista nuorista koostuvat ryhmät, jossa on vähintään kaksi nuorta. Ryhmän jäsenten on asuttava tai opiskeltava Vaasassa.

Katso tarkemmat ohjeet ja hakemus osoitteesta

Avustusta saavat nuorten suunnittelemat ja toteuttamat hankkeen

Avustusten avulla nuorisovaltuusto haluaa aktivoida muita nuoria toteuttamaan esimerkiksi tapahtumia, joista mahdollisimman moni nuori pääsee osalliseksi.

– Kevään hakukierrokselta jäi vielä rahaa jäljelle, joten jos missasit kevään haun, niin nyt on vielä oiva tilaisuus toteuttaa tapahtuma- tai tempausideasi! Mitä suurempaa määrää vaasalaisia nuoria tapahtumasi tai projektisi koskee, sitä todennäköisemmin jaamme juuri sinulle osan avustusrahasta, kertoo nuorisovaltuuston puheenjohtaja Aaro Helo.

Avustusta saavan hankkeen tulee olla nuorten suunnittelema, toteuttama ja se pitää lopuksi arvioida raportointilomakkeella.

Hakuaika päättyy 23.10.2023, ja nuorisovaltuusto päättää avustuksien saajat ja avustusmäärät kokouksessaan 16.11.2023. Avustettu toiminta tulee järjestää 31.5.2024 mennessä.

Yhteyshenkilö

nuorisoasiainkoordinaattori Ari Kupari, puh. 040 1730745, ari.kupari@vaasa.fi