Seurustelu

Ihastuminen ei katso aikaa eikä paikkaa. Jos tunne ei ole vain yksipuolinen, saattaa tuttavuus syventyä seurusteluksi. Nuoret seurustelevat ensimmäisen kerran hyvin eri-ikäisinä.  On myös hyvä muistaa että , jos kaveripiirissä siis seurustellaan, se ei tarkoita, että kaikki muutkin seurustelevat ! Seurustelua seurustelun vuoksi tai kavereille näyttääkseen ei kannata harrastaa, koska tästä tulle vain sinulle ja seurustelukumppanillesi paha mieli.

Seurustelukumppanin löytää parhaiten olemalla oma itsensä ja käyttäytymällä ystävällisesti. Pieni hymy ja moikkaus kiinnittävät toisen huomion. Keskustelut voivat koskea ihan tavallisia arkisia asioita ja aloitteen voi tehdä helposti esimerkiksi netissä. Jos kiinnostuksen kohde ei vastaa tunteisiin, tämä ei tarkoita, että sinussa olisi vikaa. Ehkä hänellä on kiikarissa joku toinen, tai hänen elämäntilanteensa ei nyt salli seurustelua.

Parisuhteita on monenlaisia. Tuntemalla itsensä osaa antaa myös parisuhteelle parastaan. Siksi seurustelu kannattaa aloittaa vasta sitten, kun on sujut oman itsensä kanssa eikä hae esimerkiksi hyväksyntää muilta seurustelun avulla.

Lue lisää seurustelusta NuortennetistäVäestöliiton nettisivuilta ja Nyytin nettisivuilta.

Parisuhdekeskus Katajan nettisivuilta saat tietoa parisuhteen hoitamisesta.

 

[instagram-feed]