Kuulit ehkä heinäkuussa Vaskiluodossa auenneesta Graffitilandiasta? Jos et ehtinyt nauttimaan esillä olevasta katutaiteesta ennen elokuun loppua, tule mukaan tutustumaan nyt!  Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari järjestää vierailun Graffitilandiaan torstaina 4.11. klo 14-16.

Wasa Graffitilandia on entisen huvipuisto Wasalandian tiloihin toteutettu katutaiteisiin painottunut ulkoilmataidenäyttely. Idean takana on vaasalainen vuonna 2013 perustettu katutason yhdistys Katukulttuuri ry.

Näyttelyn tekemiseen alkukesästä osallistui yli sata katu- ja graffititaiteilijaa, ja koko homma saatiin pystyyn ideasta avajaisiin vain kahdeksassa viikossa! Kahden kuukauden aukioloaikana vanhan huvipuistoalueen muraaleja ja graffiteja kävi ihastelemassa lähes 11 000 kävijää.

Tiesitkö muuten, että Graffitilandia tulee samaan jatkoa, ja 2.0 versio kulkee työnimellä Wasa Graffitilandia – Winter Edition. Alueella saattaa olla jo nähtävissä uusia muotoutumassa olevia teoksia!

Nuorten tieto- ja neuvontapalvelu Reimari järjestää ohjatun vierailun Graffitilandiaan torstaina 4.11. klo 14-16. Pukeudu lämpimästi ja säänmukaisesti! Ota myös kamera mukaan, pakkasen puremat taideteokset saattavat tarjota kaunista kuvattavaa! Reimari tarjoaa sisäänpääsyn sekä lämmintä juotavaa. Reippaat katutaideretkeilijät ilmoittautukoon mukaan osoitteeseen reimari@vaasa.fi. Rajoitetusti paikkoja, nopeimmat syövät hitaat!

Jos pohdituttaa, niin seuraava kuvaus ehkä vakuuttaa. Kesällä puistossa vierailleen bloggaajan ajatuksia runsaan kuvamateriaalin kera:

Katutaidetta Vaasassa: Wasa Graffitilandia (elinanmatkalaukussa.blogspot.com)