Vaasalaiset palvelut

Tervetuloa Vaasaan ja Vaasan seudulle! Tänne on helppo tulla – liikuitpa autolla, junalla, lentäen tai laivalla. Vaasassa kohtaavat historia ja nykyaika, kulttuuri ja luonto, putiikit ja kauppahalli. Keskustan puistikot, suuret puistot sekä karikkoiset rannikot luovat tälle kaupungille oman tunnelmansa. Kaupungissa on helppo saada palvelua sekä suomen että ruotsin kielellä, ja suurin osa palvelee myös englanniksi. Tietoa nähtävyyksistä, ajankohtaisista tapahtumista sekä muista elämyksistä löydät Visit Vaasan sivuilta. 

Vaasan keskusta tarjoaa useimmat ostosmahdollisuudet niin ruokaostoksille kuin muullekin shoppailulle. Keskustasta löytyy kaksi ostoskeskusta, Rewell Center sekä uusin kauppakeskus Espen. Kauppakeskuksien välissä sijaitsee myös Vaasan kauppatori, jossa torikahvila, rompetori sekä erilaiset muut tapahtumat viihdyttävät kävijöitä kesäkuukausina. Keskustassa sijaitsee myös pääkirjasto, jonka yhteydestä löytyvät myös Kansalaisinfo ja Welcome Office.

Kultsa sijaitsee Rewell Centerin läheisyydessä, Raastuvankadulla. Kultsan toisesta kerroksesta löydät alle 29-vuotiaille tarkoitetut palvelut, kuten Reimarin ja etsivän nuorisotyön palvelut, nuorisokahvilan, sekä nuorisovaltuuston päämajan. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy nuorisotila Kultsa, joka palvelee alle 18-vuotiaita nuoria.

Alla olevasta kartasta löydät edellä mainittujen lisäksi myös muita tärkeitä paikallisia palveluita. Painamalla nuolta voit valita valikosta haluamasi palvelun sijainnin.

[instagram-feed]