Toiminnassa pääset kehittämään pelintekemisen taitojasi itseohjautuvasti, sekä vertaistuellisesti muiden ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa. Pohditaan ja opetellaan yhdessä mikä tekee pelistä kiinnostavan ja hyvän!

Roblox on suosittu peli, josta löytyy pelattavaa lähes jokaiseen makuun. Pelikerhossamme kokeillaan erilaisia Roblox-pelejä ja etsitään omia suosikkeja. Toiminnassa pääset kehittämään pelintekemisen taitojasi itseohjautuvasti, sekä vertaistuellisesti muiden ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa. Pohditaan ja opetellaan yhdessä mikä tekee pelistä kiinnostavan ja hyvän! Ohjauskielenä toimii suomi ja tarvittaessa englanti.

  • Kenelle? 13-25-vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita peleistä ja pelikehityksestä. Aiempaa osaamista ei tarvitse olla. Osallistujamäärä: 12, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  • Missä? Cafe Kultsa, Kultsa 2. krs, Raastuvankatu 30, 65100 Vaasa sekä etänä Discordissa. Ilmoita ilmoittautumisen yhydessä haluatko osallistua etänä tai paikanpäällä! 14.11. & 21.11. kerhokerrat järjestetään ainoastaan etätoteutuksella Discordissa!
  • Milloin? 7.11. alkaen maanantaisin klo 18-20 (12.12. viimeinen kerhokerta)
  • Mitä tarvitset osallistuaksesi? Tietokoneen (kannettavan tietokoneen jos haluat osallistua paikan päällä), hiiri helpottaa pelin pelaamista. Robloxin lisäksi osallistujalla tulee olla käytössä Ilmainen Discord-ohjelma, joko puhelimelle tai tietokoneelle ladattuna. Discordin avulla ollaan yhteydessä pelikavereihin sekä ohjaajiin.

Kerhon tavoitteet: Uusiin kavereihin tutustuminen, sosiaalisten suhteiden ylläpito, pelikehitykseen tutustuminen, mukava vapaa-ajan vietto, verkkokäyttäytyminen ja yhdessä oppiminen.

Kerhoa ohjaavat: Nuorten tieto- ja neuvontapalvelun sosionomi harjoittelijat Janika Kettunen ja Tuukka Ullakko. Tuukka ja Janika ovat molemmat kiinnostuneita peleistä ja pelikehityksestä. Tuukka on käynyt opintoja liittyen tietotekniikkaan ja pelikehitykseen. Ohjaajien rooli olla kerhossa läsnä ja tukea nuoria sekä mahdollistaa kiva ja turvallinen vapaa-ajan vietto pelien ja pelikehityksen parissa. Kerhossa pyritään luomaan positiivinen ilmapiiri, jossa on mukava tehdä ja oppia yhdessä!

Ilmoittautuminen: reimari@vaasa.fi Kerro ilmoittautumisessa nimesi, spostiosoitteesi, puhelinnumerosi, syntymävuotesi sekä Discord-tunnuksesi. Ilmoita myös haluatko osallistua etänä tai paikanpäällä! Lisäksi jos olet alaikäinen tarvitsemme huoltajasi nimen, spostiosoitteen ja puhelinnumeron.